Toz Süt Ürünleri

Süt tozu, çiğ sütteki suyun bir kısımı buharlaştırıldıktan sonra, yoğunlaşmış kuru maddenin toz haline getirilmesi ile elde edilen dayanıklı ve besin değeri çok yüksek bir süt ürünüdür.

Süt tozu; protein, kalsiyum ve fosfor açısından da oldukça zengin bir üründür. Sütün doğal lezzetini ve sağlığını konsantre yapısıyla Süt tozu; kek, puding, kurabiye, börek, dondurma, püre, yoğurt, krema, sütlü tatlı, krep, sufle… vs yapımında, yani sütün kullanıldığı her yerde kullanılır.


YAĞSIZ SÜT TOZU

YAĞLI SÜT TOZU

WALS TİPİ YAĞLI SÜT TOZU

YOĞURT TOZU

LAKTOZ

%70 DEMİNERALİZE PST

%80 DEMİNERALİZE PST

%90 DEMİNERALİZE PST Hİ-PRO

TEREYAĞI          

SADEYAĞ  

KREMA