Toz Süt Ürünleri
Süt tozu, çiğ sütteki suyun bir kısımı buharlaştırıldıktan sonra, yoğunlaşmış kuru maddenin toz haline getirilmesi ile elde edilen dayanıklı ve besin değeri çok yüksek bir süt ürünüdür.
Süt tozu; protein, kalsiyum ve fosfor açısından da oldukça zengin bir üründür. Sütün doğal lezzetini ve sağlığını konsantre yapısıyla Süt tozu; kek, puding, kurabiye, börek, dondurma, püre, yoğurt, krema, sütlü tatlı, krep, sufle… vs yapımında, yani sütün kullanıldığı her yerde kullanılır.
Yağsız süt tozu
Yağlı süt tozu
Wals tipi yağlı süt tozu
Yoğurt tozu
Laktoz
Demineralize Peynir altı suyu tozu
Tereyağı
Sadeyağ
Krema