Toz Süt Ürünleri
Süt tozu, çiğ sütteki suyun bir kısımı buharlaştırıldıktan sonra, yoğunlaşmış kuru maddenin toz haline getirilmesi ile elde edilen dayanıklı ve besin değeri çok yüksek bir süt ürünüdür.
Süt tozu; protein, kalsiyum ve fosfor açısından da oldukça zengin bir üründür. Sütün doğal lezzetini ve sağlığını konsantre yapısıyla Süt tozu; kek, puding, kurabiye, börek, dondurma, püre, yoğurt, krema, sütlü tatlı, krep, sufle… vs yapımında, yani sütün kullanıldığı her yerde kullanılır.

YAĞSIZ SÜT TOZU
YAĞLI SÜT TOZU
WALS TİPİ YAĞLI SÜT TOZU
YOĞURT TOZU
LAKTOZ
%70 DEMİNERALİZE PST
%80 DEMİNERALİZE PST
%90 DEMİNERALİZE PST Hİ-PRO
TEREYAĞI
SADEYAĞ
KREMA